Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

BEE COLORS ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΚΥΨΕΛΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 7 ΚΥΨΕΛΕΣ ΑΝΑ ΚΙΛΟ















ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ   BEE COLORS

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΚΥΨΕΛΛΩΝ ΠΟΥ Βάφει και στοκάρει μαζί
ΔΕΝ ΣΚΑΕΙ

ΒΑΨΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΥΨΕΛΕΣ
BEE COLORS

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Ινοπλισμένο, υπέρ ελαστικό, αντηλιακό χρώμα νερού, υψηλής καλυπτικότητας, χωρίς επικίνδυνους διαλύτες, ειδικά για μακροχρόνια προστασία των κυψελών, λόγο της υψηλής διεισδυτικής δύναμης και ελαστικότητας που διαθέτει. 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ. Με το σύστημα βαφής BEE COLORS δεν χρειάζεται υπερβολικό τρίψιμο, απομακρύνουμε μόνο τα σαθρά υλικά. Κατόπιν ασταρώνουμε όλη την κυψέλη είτε είναι καινούργια είτε παλιά με την ειδική ρητίνη ELASTIKO FLEX για να προετοιμάσουμε και να αδιαβροχοποιήσουμε όλη την επιφάνεια για τέλεια συγκόλληση με το χρώμα.
Σε αντίθεση με τον παλιό τρόπο βαφής των κυψελών, το σύστημα βαφής BEE COLORS έχει μεγάλα πλεονεκτήματα όπως, με το ίδιο το ειδικό χρώμα στοκάρουμε και κλείνουμε ρωγμές και ενώσεις αμέσως.  Με την ειδική ρητίνη Εlasticο flex αποκτούμε την αδιαβροχοποίηση της κυψέλης και ισχυρή συγκόλληση με την βαφή Έτσι δεν χρειάζεται να λαδώσουμε την κυψέλη με λάδια, τα οποία είναι ασύμβατα με τα χρώματα και γι αυτό στην πορεία του χρόνου ξεφλουδίζουν η πετούν κιτρινίλες.

Με το σύστημα βαφής BEE COLORS Αποφεύγουμε επίσης και την εφαρμογή της βελατούρας το οποίο υλικό τελικά δεν μας προσφέρει ουσιαστικά κανένα όφελος σαν υλικό στην βαφή των κυψελών αφού δεν έχει καμία ελαστικότητα.  

Εφαρμόζεται σε 2  στρώσεις, με ρολό, η πινέλο. 

Απόδοση 10kg 70 κυψέλες



Συσκευάζεται σε δοχεία των 1kg, 4kg, 10kg













Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΣΩΣΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΒΑΦΗΣ ΤΩΝ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΥΨΕΛΩΝ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ    BEE COLORS ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΚΥΨΕΛΛΩΝ ΠΟΥ Βάφει και στοκάρει μαζί ΔΕΝ ΣΚΑΕΙ ΒΑΨΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΥΨΕΛΕΣ BEE COLORS ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ   COSMONANO ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΚΥΨΕΛΛΩΝ ΠΟΥ Βάφει και στοκάρει μαζί ΔΕΝ ΣΚΑΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Ινοπλισμένο, υπέρ ελαστικό χρώμα νερού, υψηλής καλυπτικότητας, χωρίς επικίνδυνους διαλύτες, ειδικά για μακροχρόνια προστασία των κυψελών, λόγο της υψηλής διεισδυτικής δύναμης και ελαστικότητας που διαθέτει .   ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ. Με το σύστημα βαφής   BEE   COLORS   δεν χρειάζεται υπερβολικό τρίψιμο, απομακρύνουμε μόνο τα σαθρά υλικά. Κατόπιν ασταρώνουμε όλη την κυψέλη είτε είναι καινούργια είτε παλιά με το ειδικό συντηρητικό αστάρι   ELASTIKO   FLEX   για να προετοιμάσουμε και να αδιαβροχοποιήσουμε όλη την επιφάνεια για τέλεια συγκόλληση με το χρώμα. Σε αντίθεση με τον παλιό τρόπο βαφής των κυψελών, το σύστημα βαφής   BEE   COLORS   έχει μεγάλα πλεονεκτήματα όπως, με το ίδιο το ειδικό χρώμα σ

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΧΡΩΜΑ ΚΥΨΕΛΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ    BEE COLORS ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΚΥΨΕΛΛΩΝ ΠΟΥ Βάφει και στοκάρει μαζί ΔΕΝ ΣΚΑΕΙ ΒΑΨΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΥΨΕΛΕΣ BEE COLORS ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ   COSMONANO ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΚΥΨΕΛΛΩΝ ΠΟΥ Βάφει και στοκάρει μαζί ΔΕΝ ΣΚΑΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Ινοπλισμένο, υπέρ ελαστικό χρώμα νερού, υψηλής καλυπτικότητας, χωρίς επικίνδυνους διαλύτες, ειδικά για μακροχρόνια προστασία των κυψελών, λόγο της υψηλής διεισδυτικής δύναμης και ελαστικότητας που διαθέτει .   ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ. Με το σύστημα βαφής   BEE   COLORS   δεν χρειάζεται υπερβολικό τρίψιμο, απομακρύνουμε μόνο τα σαθρά υλικά. Κατόπιν ασταρώνουμε όλη την κυψέλη είτε είναι καινούργια είτε παλιά με το ειδικό συντηρητικό αστάρι   ELASTIKO   FLEX   για να προετοιμάσουμε και να αδιαβροχοποιήσουμε όλη την επιφάνεια για τέλεια συγκόλληση με το χρώμα. Σε αντίθεση με τον παλιό τρόπο βαφής των κυψελών, το σύστημα βαφής   BEE   COLORS   έχει μεγάλα πλεονεκτήματα όπως, με το ίδιο το ειδικό χρώμα στ